måndag 2 juli 2012

Även det största !!

Så har Bonnier också svarat, och resultatet blev detsamma. Alltså inget förlag som insett hur bra Millas vit jul är. Fast då får väl jag inse att det kanske inte var så bra, eller är det bara för att dom får in så mycket och måste gallra bland allt. Så kan det vara, men då är det dumt att gå miste om den bästa. Men man ska väl redan vara etablerad och vara ett namn redan. Jag kan ha ett förlag kvar nu. Kommer faktiskt inte ihåg vilka jag skickade till, dumt nog. Men det återstår att se. Det kanske blir en positiv överraskning. Jag har inte skickat till SVT än, men det gör jag i detta nu. Efter att jag skrivit klart det här, eller innan dagen är slut i alla fall.

Så här skrev Bonnier Carlsen:

Hej Anders,

Först och främst vill vi beklaga att du fått vänta på vårt svar.

Vi har nu läst och diskuterat ditt manus ”Millas vita jul” som du har haft vänligheten att sända oss för en eventuell utgivning.


Vi har läst det med intresse men kan tyvärr inte passa in det i vår utgivning och har därför beslutat oss för att tacka nej till ditt erbjudande om publicering.

Vi hoppas att du har förståelse för att vi inte kan ge ett mer utförligt omdöme, vilket beror på att vi får in så många manus.


Vi tackar för att vi har fått läsa ditt manus och önskar en trevlig sommar!


Med vänlig hälsning

Manusgruppen

BONNIER CARLSEN BOKFÖRLAG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar