fredag 3 mars 2017

Vilken kväll!

Tyvärr i negativ bemärkelse. Hoppas bara Leeds som möter Birmingham kan rädda det. Just nu leder dom med 1-0 i alla fall. 
Men det har varit två heta hockeydrabbningar. Vilket lag som skulle få undvika kval för att hålla sig kvar i hockeyallsvenskan. Tyvärr blev det Björklöven. Västerås hade det till 48 sekunder kvar. Så typiskt. Då undrar ni hur jag som norrlänning tycker det är negativt att Björklöven höll sig kvar. Dessutom med förre Luleåtränaren Joakim Fagervall, och ett rätt stort Lisa Miskovsky-fan som jag är. Lisa som är Björklövenfan ut i fingerspetsarna. Jag har till och med sett en hockeymatch med Lisa. Jag kan dock säga att jag höll på Boden då. Det var på 90-talet, då även Boden hade ett slagkraftigt hockeylag. Hur allt detta ligger till det får ni undra över, för jag orkar inte förklara. Dessutom är det svårt att förklar för nån som int begrip.
Ni får fråga om ni skulle vara allt för nyfikna.

Västerås däremot har jag alltid gillat, men nu får dom kvala för att hålla sig kvar. Bittert! Jag kan säga att Niklas Lidström är en stor anledning till att jag gillar Västerås. Där tror jag inte det behövs någon mer utförlig förklaring.

Sen spelade Djurgården sin första match i back to back-mötet mot Malmö. Ett möte som kunde göra Luleå helt klart för slutspel (åttondelsfinal). Nu räcker det inte för Luleå att vinna en match, då Djurgården tog två poäng ikväll. Det var ett vråldåligt Malmö, så att dom lyckades få med sig en poäng är en gåta. Tror inte Malmö bryr sig ett skit om dom sista matcherna. Dom kan inte ta sig högre upp i tabellen och dom kan inte sjunka längre ner. Därmed har dom inget att spela för. Lite synd. Det märktes också. Om bara Malmö hade vunnit dubbelmötet (nästa match i morgon, tyvärr i Stockholm), så hade Luleå bara behövt vinna mot Leksand i morgon för att vara säkra. Nu är det en lite längre resa kvar. Nu tror jag dom grejar det i alla fall, men det hade varit skönt att vara klar redan i morgon.

Så en liten bitter kväll, som Leeds kan rädda lite i alla fall. Ska säga att dom inte spelat bra såhär långt, men är då ändå i ledning inför sista halvlek.

Scheisse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar