måndag 19 januari 2015

En bra idrottsgala!

Visst finns det saker som kunde skippats och priser till fel personer, men det största fick ändå rätt person. Kalla i alla ära, men Sarah Sjöström var ändå den värdigaste vinnaren av Jerringpriset.



Jag vet att många höll på Charlotte Kalla, men jag sa innan galan att Sarah skulle få det. Jag förstår dock inte varför Aftonbladet Kallade det för skrällvinnare, men dom hade bara en person framför sig.
Zlatan däremot kunde få vara utan pris. Synd att Tove Alexandersson håller på med fel sporter. Hon borde enligt mig få priset som Årets kvinnliga idrottare. Men orientering och skidorientering är inte fint nog. För vad sägs om EM-guld i skidorientering samt tvåa i världscupen, 4 VM-medaljer av 4 möjliga i orientering, därtill överlägsen i  O-ringen och vinnare av världscupen. Rankad etta i båda sporterna. Nä då ska en liten snärta till skidåkare som tog 3 medaljer på ett OS ta hem det. Hon har fått och fick nog priser ändå, även om det var med lagkompisar.

Roligast var ändå Björn Ferry som var på idrottsgalan för första gången. Ja det går inte att hålla sig för skratt när den karln öppnar munnen.



Tätt följt efter kom pantertanterna Irma Johansson och Britt Sundberg som var med och tog Sveriges första längdstafettguld 1960.



Det var inget gripande Frida Wallberg-tal, även om Tommy Svensson fick Tomas Brolin och Kenneth Andersson att fälla tårar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar