torsdag 1 januari 2015

2014!

Det året som precis passerade. Ett innehållsrikt år med blandad kompott. Många glädjeämnen, men också andra inte fullt lika bra. Nu är jag ingen pessimistkonsult, så jag lyfter fram det bästa.

Många konserter blev det som vanligt.


Började med Dream Theater i februari och slutade med Electric Banana Band i augusti. Det var Europe i mars. I juni var det The Sounds, ZZ-Top och Tom Jones. Juli ett möte med Lisa Miskovsky och augusti bestod av förutom EBB Melissa Horn, Ace Wilder och Timbuktu och Veronica Maggio (som jag inte har bild på, tyvärr).
Svårt att hitta en höjdpunkt i detta. Dream Theater gjorde nog sin bästa konsert någonsin som jag sett. Europe rev av plattan Wings of tomorrow från början till slut, Melissa lika fantastisk som alltid. Ace Wilder överraskade väldigt possitivt. Ett möte är alltid ett möte. ZZ-Top kan man säga något mer, legender  på Grönan, för att inte tala om Tom Jones. Slutligen väljer jag nog ändå Tom Jones som den bästa.

I övrigt då under det gångna året. Det är klart det bjudits på lite mer än bara konserter.


Jag fyllde ett x-antal år i april och firade det i norr med snowraceråkning. Mars visade sig svänga ordentligt ena veckan småkallt och snö för att sedan kunna sitta på altan med +30 grader. Jag bestämde mig för att ta tag i golfspelandet och köpte nygammal utrustning i september för att träna lite inför detta år som ska bli en comeback. I september satte jag även ett nytt och svårslaget rekord i bowling med 252 p. Innan det var det augustifesten i Norrköping. Ett återkommande inslag för min del. Hade besök vid alla helgon, alltså okt-nov. Ja inte hela, men slutet på oktober och början på november några dagar. Jag blev inbiten och bordshockey fantast och köpte mig ett eget spel. Första advent blev det som vanligt besök på Sci-Fi mässan.

Vad kan jag mer säga? Det var året då jag visade upp mig i tv. Henrik Kruusval tog med min lilla videosnutt med min dockvänner Hjalle och Acke i Landet Runt. 
Valborg regnade bort och jag gjorde ett kamerainköp.

Så grattis till ett nytt och förhoppningsvis fantastiskt år allesammans.

Vi lever som vi mår och mården har fyra ben, medan jag har två som går när jag inte sitter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar