tisdag 17 november 2015

Det började alltså i söndags!

På söndagskvällen tog vi oss alltså till Hard Rock Café där Alice Coopers band skulle uppträda. Ett band som lyft Alice Cooper enormt. Så bara det skulle bli riktigt kul att se inför den stora konserten med Mötley Crüe på måndagen. Vi hade väl i och för sig ett lite mål att kanske få träffa Nita Strauss. De började riva av lite låtar med Ramones och Motörhead och slutade med att Alice Cooper själv kom in. Jublet i baren ville aldrig sluta. Det var enormt.





Jag berättade tidigare att vi självklart träffade Nita. Nu vet jag inte vad jag gjorde på den bilden, men jag var väl i sjunde himlen. Jag är dock snäll och bjuder på den ändå.



Även Ryan Roxie bjöd på sig själv och tog sig tid. Vilken fantastisk kväll. 



Sen kom då måndagen där Alice Cooper inledde men nästan hela sin show innan Mötley Crüe gick på. Med Alice visste vi vad vi skulle få och det blev lika bra som vanligt. Han har verkligen fått en nytändning med sitt nya band och lär nog hålla på ett tag till.
De som däremot inte kommer att spela tillsammans något mer är just Mötley Crüe som åker på sin Final tour. Och som dom gjorde det. De som såg dom och vrålsågade dom ner till fotknölarna på Sweden Rock har jag ingen aning och vad dom menar. Nu bjöd dom verkligen på en show och ett fantastiskt avslut.



Vi får säga tack för allt till Mötley Crüe.




Två obeskrivligt bra kvällar efter varann. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar