tisdag 10 februari 2015

Vad finns det att titta på igen?

Det är väl självklart. Polisen är ju lika dum i huvudet som ordningsvakterna. Det är bara stänga av dom på livstid. Kan inte finnas någon anledning att göra så mot en 9-årig pojke, som dessutom anklagas för att vara kriminell. Vem i frågan är kriminell?  Det skulle ha skett något på en gång. Varför vänta på en massa anmälningar mot vakterna innan det händer något? Och försöka få tag på pojkarna. Vad tänker dom? Tror dom verkligen att dom är kapabla att prata när dom blivit utsatta för extremt övervåld. Först ville dom inte ens se att ordningsvakten gjorde något fel. Men poliser och vakter ska ju alltid komma undan.

"Finns anledning att titta på rapporteringen"

Eftersom det var så många anmälningar mot vakterna har polisen slagit ihop alla till en anmälan. Polisen kommer även gå igenom den redogörelse från händelsen som vakterna lämnade under sin avrapportering på fredagen.
– Den finns det nu anledning att titta på igen, säger Linda Pleym.
Förundersökningen är inledd men polisen är av utredningstekniska skäl förtegen om detaljer i ärendet. Tanken är att de två pojkarna ska få berätta sin upplevelse av händelsen och polisen ska ta kontakt med dem.
– Vi kommer kontakta de sociala myndigheterna för att på så vis försöka få tag på pojkarna. Vi kommer även höra andra vittnen till händelsen, säger Linda Pleym.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar