torsdag 12 december 2013

Det är ju det han inte kan!

Men man ser väl det man vill se. Ancelotti jämförde Zlatan och Ronaldo. Han har tränat båda och uttalade sig i vem han tyckte var bäst. Det lät såhär: 

Ibrahimovic är kraftfull och oerhört skicklig när det kommer till att göra mål och assist. Men Cristiano Ronaldo är en komplett forward som kan göra mål på alla möjliga sätt, säger Ancelotti enligt franska Le 10 Sport.

Vem gör mål på flest och alla möjliga sätt. 90% straffar och frisparkar är tydlige allt möjligt. Då vill jag att han eller någon annan som vill lägga sig i talar om när Ronaldo har gjort en cykelspark från ett x-antal meter i mål, klackat bollen utan att se typ 2 meter upp i luften. Jag det går ju att räkna oändligt med mål som Zlatan har gjort som Ronaldo aldrig varit i närheten av. Jag skulle också kunna göra mål på straff och springa ifrån ett försvar som pressar högt upp i anfallszonen. Ronaldo är långt ifrån komplett. Han är inte bra (aldrig bra) utan sina medspelare och hade inte gjort mål utan dom. Zlatan gör sina medspelare bra och serverar dom till mål, lika många som han gör själv. Det kallar jag komplett. Det är en skam om den grinige filmaren tar hem Ballon'dor, lika stor skam är det att Zlatan inte är med bland dom tre bästa det nu står. Därför hoppas jag nu bara att Ribery tar hem priset så kan Ronaldo grina vidare över att inte ha fått det.

Tack för ordet, punkt slut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar