fredag 10 juni 2016

Skolavslutning, begravning och bortgång!

Ja allt hände på en och samma dag. Idag var det så skolavslutning och sommarlovet för eleverna började. Jag har dock en liten stund kvar att arbeta innan min ledighet. En skolavslutning som såg ut som den brukar. Vi klarar oss undan regnet, men det är inte vrålvarmt. Och visst blev det ett litet överraskningsinhopp i kyrkan även den här gången. Nu mer 3:e gången är det inte lika mycket överraskning, utan mer en självklarhet. 

Denna dagen så begravdes också en av idrottens stora profiler Mohammad Ali. Ja han gick till sin vila. Det var idel kända personer som bar hans kista. Will Smith, Lennox Lewis och Mike Tyson för att nämna några.  

Så gick också kanske hockeyns största bort. Ok nu var det inte Wayne Gretzky, men väl Gordie Howe. För er som kan sport vet vilken legend det var. Han har spelat mest matcher i NHL och höll hög nivå tills han fyllde 52, då han la skridskorna på hyllan.


Att han dessutom spelade största delen av karriären i mitt favoritlag Detroit Red Wings gör det inte sämre. Han gjorde även ett inhopp som 69-åring i Detroit Vipers (Red Wings farmarlag). Ja ni fattar vilken krutgubbe som nu lämnat oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar