lördag 29 augusti 2015

Nu blev det lite intressant!

Sci-Fi mässan kommer till Uppsala 12-13 september. Ja det har varit ute sedan länge. Jag har tvekat om jag skulle åka dit. Det är alltid i stort sett samma och allt beror på gästerna. Uppsala har inte direkt lockat mig. För mig har John Rhys-Davies varit det enda namnet. Frågan är om det skulle räcka för att åka dit. För er som inte känner till honom så är han idag känd som Gimli i Sagan om ringen.


Jag har dock en annan roll i huvudet när jag ser och hör hans namn. Det kan ha lite med åldern att göra även om det fortfarande sänds varje Nyårsdag. Tyvärr har jag i stort sett slutat se Ivanhoe sen TV3 tog över. Ja det blir inte varje år i alla fall. Men i mina yngre år missade jag den inte ett enda år sedan premiären 1982 fram till 2003 då just TV3 tog över.
Så för mig är denna man Front de Boeuf. 

Nu i dagarna så blev en ny gäst aktuell och genast blev det intressant igen. Även om jag träffade henne i Stockholm på den senaste mässan, så skulle jag med glädje kunna träffa henne igen. Den humor och charm som Samantha Fox bjöd på slår de flesta gästerna flera gånger om. En sann glädjespridare.


Så nu är frågan. Hur ska jag göra?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar