lördag 22 augusti 2015

Jag ber om ursäkt!

Här har jag haft +41 på altan och jag har suttit inne och sett ishockey. Känns lite konstigt, men när CHL har dragit igång, Luleå hade premiär och SVT sände. Ja då går det inte att motstå.



Även om jag inte var riktigt imponerad, så ser det ändå lovade ut. Det är ju trots allt första tävlingsmatchen. Men första kedjan kommer bli något riktigt stort. Så illa har inte Osten värvat ändå. Sweatt, Micflikier och Lagacé vilken kedja och det med Schira på backplats. Speciellt Lagacé, vilka passningar. Redan nu på väg att bli en ny Skuggan. Ja nästan i alla fall. Skuggans klass kommer det aldrig att finnas någon som kan matcha.

Ja nu är det så att jag suttit ute lite ändå, men med 41 grader så går det knappt. På gränsen till för varmt, men det är inget jag ska klaga över.

Lite friidrott har det självklart blivit också. Framförallt Bolt, sen var det svårt att undvika skitstöveln som inte har på en löparbana att göra. Jag vill inte se Justin Gatlin mer. Avstängd för doping två gånger. Kommer tillbaka 8 år senare bättre än när han var dopad. En gång fuskare alltid fuskare. Varför fick han komma tillbaka överhuvudtaget?
Sen blir han sur när våran Marie Lehmann ställer frågor om just det. Ja vad har han att vänta sig. Han tror att vi alla ska glömma det. Bara det säger ju att det fattas något i kontoret. Så jag hoppas verkligen att Marie fortsätter pressa honom, helt rätt gjort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar