tisdag 15 maj 2018

Detta #Metoo!

Klart dom skulle ta sig in i Eurovision också. Nu gillar jag inte Eurovision Song Contest. Har inte gjort det dom senaste 100 åren, men ändå är jag en som sitter där och tycker till. Ja dels för att Tv sänder så mycket skit, så jag ser det som går. Sen ser jag det lite i jobbsammanhang också. Ni vet säkert hur elever/barn är. Dom ser, följer och tycker gärna till. Så jag vill veta vad dom pratar om. 
Jag vet att jag inte ska eller brukar skriva om det, men nu kände jag för det. Det får ni faktiskt ursäkta.

Nu har alltså #metoo  tagit sig till denna tävling också. Jag dom ska in överallt och jag tycker det alldeles för överdrivet nu. Får säkert en massa på mig, men jag tycker vad jag tycker och står för det. Vad jag vet så ska Eurovision Song Contest vara en sång tävling, där man ska rösta fram den bästa låten. Sen en tid tillbaka så är det något som alla skiter i. Det är politik, rörelser och alla möjliga historier som vinner.

De vinnande bidraget nu Israels kacklande höna är kanske det värsta exemplet. Det har gått alldeles för långt. Ska det vara så lätt att vinna så hade jag kunnat gör det också. Trycka på en knapp på maskin och sedan stå och kackla som en höna. Det är faktiskt skrämmande. Sen lägger hon till mitt i att hon inte är en leksak (I am not a toy) och syftar förstås på "metoo. Det är ingen låt, det är bara. Ja jag vet inte vad det är (rent skit).


Det är bara lägga ner hela tjottabalongen och det skulle dom ha gjort för länge sedan. 

Så grattis "metoo. Ni har lyckats igen. Varför jag nu sa grattis egentligen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar