lördag 18 november 2017

Melodikrysset v. 46 2017

Godmorgon krysskamrater. En regnig lördag igen. Inte roligt att vakna upp, men det är något som man måste göra. Vore dumt att ligga i sängen hela dagen. Och det kan ju faktiskt bli bättre. Precis som förra veckan, då det såg likadant ut. Efter regn kommer solsken. Kanske kan det stämma idag också. Nu löser vi krysset först. Vilken Taube blir det idag?




L 4 Hur många gånger har Eldeman spelat Nanos "Hold on". Jag tycker bara den är fruktansvärt dålig. Den har ingenting. Så var det sagt än en gång. Jo jag ska säga att Robin Bengtssons vinnarlåt var ännu sämre.

'V 7, V 1 En riktig dubbelfråga. Vad är det för speciellt med musikanterna i från Skaraborg? ''Vi äro musikanter"

L 2, L 5 Och en riktig dubbelfråga till. Tyvärr med Lasse Stefanz. Det dansband jag har mest svårt för av alla dansband som jag har svårt för överhuvudtaget. Elvis gjorde den känd.


L 8 Ska det vara ett försök till "Island in the sun"?

V 9, V 12 Tre riktiga dubbelfrågor. Det går bra nu. Men krysset är inte klart än. Det är Sanna Ekman som sjunger.

L 13 Ett av dom bästa klassiska styckena enligt mig. Det är så mäktigt. Se filmen Kingsman (den första) så blir det ännu mäktigare. "Pomp and circumstance"

L 10 När stå-uppkomik var riktigt roligt. Nu är det bara Al Pitcher som klarar av det. Här var det Ulla Skoog som visade prov på hur det ska vara.

L 14, V 15 Oops! En riktig dubbelfråga till. "The heat is on " Den gjorde Agneta Fältskog i orginal.


L 1 Riktigt bra låt av köttfärslimpan. Förlåt Meat-Loaf. "I'd do anything for love"


V 6 Här får vi lyssna till norska Ane Brun.

V 11 Eldeman Wow! Spelar Ozzy Osbourne. Nu fick du lite extra poäng. Hade givetvis velat höra en av världens bästa rockröster till "Bark at the moon"


L 3 Karin tippar jag att vi skriver in här.



Kortfattat:

L 4 Nano
V 7 Vi
V 1 Musikanter
L 2 Stefanz
L 5 Elvis
L 8 Island
V 9 Sanna
V 12 Ekman
L 13 And
L 10 Skoog
L 14 Is
V 15 Fältskog
L 1 Meat-Loaf
V 6 Ane Brun
V 11 Ozzy
L 3 Karin


Då var det avklarat denna lördag också. En regnig dag som denna passar det utmärkt med premiär för SVT:s Vinterstudion (Äntligen!) Har längtat efter Johanna Ojala och gänget. Tror det kommer gå bra även utan André Pops. Lite senare möter Luleå Mora nere i Dalarna. Leeds spelar först i morgon mot Middlesbrough. Utmärkt, då är det inget som krockar. 

Tack så jättelänge!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar