fredag 28 juli 2017

Alice Cooper!

Vilken fantastisk dag. Jag åkte självklart in ganska tidigt. För att missa Alice Cooper skulle bara inte få hända. Det är nu 5:e gången jag ser honom och jag tror nog att detta var den bästa hittills. Ja det är bäst att säga det, för jag är rätt säker på att han kommer tillbaka. Han är verkligen blivit en av mina favoriter igen. Ja han blir bara bättre och bättre. Med det nya bandet är det helt makalöst. Och vilken show. För visst har han saker som han måste göra, det hör till Alice Cooper. Precis som Kiss. Skulle Gene inte spotta blod och spruta eld och Paul inte flyga över publikhavet, då skulle det inte vara Kiss. Skulle Alice inte bli halshuggen och förgiftad, då skulle det inte vara Alice. Och så många skulle bli besvikna.

Nu var det en en helt otrolig konsert. För er som missat Alice Cooper. Se honom om ni får tillfälle. Han har aldrig varit bättre.















Kvällen fortsatte sedan på Hard Rock Café där det var realese för nya plattan. Kändes som vi missade en del där ändå. Kanske hade vi kunnat få den signerad. Anders Tengner gjorde en intervju med Alice på scenen. En intervju man inte hörde ett skit av. Om man inte stod längst fram d v s. Mycket sorl omkring och usla mikrofoner och ljud.


Självklart köpte jag skivan (riktigt bra platta) och kvällen vägde ändå upp en hel del när jag fick träffa Nita Strauss igen, och även om hon inte spelar på skivan så fick hon signerad den ändå.


Jag vet inte vad det är, men att träffa Nita gör att jag blir som ett barn på julafton. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar