lördag 3 juni 2017

Jag blir så förbannad!

Kan alla bara sluta hylla detta Real Madrid och framförallt Ronaldo. Dom spelar inte fotboll. Det är så pinsamt att se. Nu såg jag bara sista 25 minuterna. För jag klarar inte av detta lag. Att dom ens kan vara nöjda och glada när dom vinner. Jag vet inte hur många skådespelarförsök jag såg under dessa minuter. Då vill jag inte tänka på hur det sett ut under hela matchen. Att filma sig till titlar är rent ut sagt skandal. Och dessa fega domare som inte vågar säga något och döma emot Ronaldo och c/o är lika pinsamt det. 
Vad jag vet så går fotboll ut på att ta bollen av motståndarna och försöka göra mål. Real Madrid har missförstått det helt. Blir man av med bollen ska man kasta sig ner, grina och rulla runt några varv. Då får man frispark och bollen igen. 



– Ronaldo är gjord av något annat, han är inte från den här planeten, säger Bojan Djordjic i TV3.

Jag håller med, men inte på det sätt Djordjic menar. Han är gjord av det sköraste virke som finns (tål ingenting) och från planeten Ork. 

– Är det någon klubb som är värda att vinna Champions League två år i rad, de var otäckt bra i andra halvlek, säger Bojan Djordjic.

Är det någon klubb som inte är värd att vinna över huvud taget så är det Real Madrid, och ja dom var otäckt dåliga på att filma.

Nä det är, ja jag kan ta till äckligt att se detta pinsamma lag. Jag visste inte om jag skulle gråta eller skratta när jag såg de sista minuterna. Ja jag vet inte vad man ska göra över huvud taget. För det är ju inte roligt, så skratta går väl bort. Men samtidigt är det lite komisk hur man kan få vrålont i huvudet om man får en liten knuff i axeln. Man kan bara tycka synd om Juventus i detta fall, som inte får något med sig och allt emot sig.

Som Sergio Ramos fot.


Den som inte tycker Sergio Ramos borde åka ut i stället är ta mig sjutton. Ja jag vet inte vad jag ska säga. Det här och han hör inte hemma på en fotbollsplan. Det är ju nästan värre än doping.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar