onsdag 19 september 2018

Dagisbarn beter sig bättre!

Jag förstår inte vad det är riksdagen/regeringen håller på med. Ni ska kalla er politiker, men är ett gäng dagisbarn. Eller som jag skrev i rubriken. Dagisbarn beter sig bättre. Man blir ju bara så förbannad. Speciellt Alliansen. De är fel och säga barnungar, men jag vet inte vad jag kan kalla er. Ni vill avsätta Stefan Löfven och firar som om dom vunnit valet. Det säger inte mandatfördelningen i alla fall. Och det är den svenska folket har röstat fram. Dom Rödgröna har visserligen bara ett mandat mer, men dom är fortfarande större, och Socialdemokraterna är fortfarande ganska överlägset största partiet. Medan Ulf Kristerssons Moderater gör sitt sämsta val någonsin. Och ändå firar Ulf som han har vunnit hela världen och tycker han ska bli och är bästa statsministern. Skämmes! Inse att ni förlorat. Alliansen är fyra partier inte ett. Inse det.

Ingen av er vill samarbeta med Sverigedemokraterna, vilket jag kan förstå. Det gör båda blocken rätt i. Men ingen av er kan regera utan att då samarbeta över blocken.
Stefan Löfven försöker och försöker, men Alliansen bara nekar och nekar.  För de vill regera, men med hjälp av Socialdemokraterna. Då är ju bara frågan. Av vilken anledning skulle Socialdemokraterna vilja göra det. Det största partiet ska vara ett stödparti. Uppträd som vuxna människor.
Ni lovar och berättar hur barn ska få det bättre. Hur viktigt det är i skolan? Att alla ska få den hjälp det vill, och att det är viktigt med samarbete för elever. MEN SJÄLV STRUNTAR NI I DET! Hur tycker ni det låter?

Se till att få ordning på detta. Det största blocket ska bilda en regering och Stefan Löfven som är i det största partiet ska förbli statsminister. Alliansen ska ta han ord på allvar och skita i blockpolitiken så att Sverigedemokraterna kan ta sig någonstans och inte få något att säga till om. För det är det ni i båda blocken vill.

Själv är jag varken Socialdemokrat eller Moderat och definitivt inte Sverigedemokrat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar