måndag 2 oktober 2017

Tack gode gud! Ingen Per Andersson!

Har nu av någon anledning sett Barncancergalan-det svenska humorpriset. Som var bland det sämsta jag sett. Ja humorn alltså. Inte roligt någonstans, förutom ett undantag. Alla hjärtskärande filmer om barn som gått bort eller har cancer var naturligtvis tårögda. Men humorinslagen, nä!

Priserna däremot var ganska bra val. Fast nu säger jag inte att det var bra för det.

Det blev ingen Per Andersson (ja förutom Book of mormon, som tog ett pris, men då är han inte ensam. Tror dock inte den är så bra ändå). Ingen Morran och Tobias eller Hundraåringen.

Kan dock inte riktigt förstå vad barn ser i Joakim "Jockiboi" Lundell som fick barnens pris. 

Nya hederspriset- Gösta Ekmans minne gick till det bästa tänkbara. Redan när dom läste upp vad som krävdes så visste jag vilka som skulle få det. Galenskaparna & After Shave! Nu är det bara det att dom inte kan dela ut det priset något mer. För det är inte någon som kan komma upp på den nivån. Ingen har det som krävs längre.
Det tråkiga är att Claes Eriksson inte fick prata klart. Tacktalet var det enda roliga på galan, men det avbröts och det bara syntes hur irriterad Claes blev. 

Årets humorprestation tog Shima Niavarani istället för Per Andersson. Vilket var otroligt bra. Nu vet jag inte om Shima gjort någon humorprestation för det. För nu är det ont om svenska humorprestationer. Ja finns det någon överhuvudtaget? 
Svar: Ja så fort Galenskaparna kommer med något nytt.

De som kallar sig komiker idag borde inte ha rättigheter till det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar