tisdag 23 augusti 2016

Ursäkta att jag har stora bröst!

Det är nog den sämsta och värsta bortförklaringen någonsin. Den Björklövenspelare som blivit anklagad för sexuellt ofredande mot två kvinnor på en krog går fri. 

Polisen: "De hade gigantiska bröst"



Så nu ska kvinnor be om ursäkt för att dom har stora bröst. Det är ren skandal och svenska polisen visar vad dom går för.
Björklövenspelaren skulle enligt dom varit så full och gått fram till kvinnorna och hängt armarna omkring dom och då kommit åt brösten. Hur sen touchen på rumpan kommer in i bilden vill polisen inte kommentera. Men kvinnor ska alltså tydligen passa sig för att ha för stora bröst, eller som polisen uttrycker det "gigantiska". 
Det låter ju som att kvinnan ska be om ursäkt för det.

Men kort senare meddelade den jourhavande förundersökningsledaren Mikael Lundberg att utredningen läggs ner och till Expressen har han motiverat varför:
– När det gäller det sexuella ofredandet så stod de vid ett barbord och så kommer han i fyllan och hänger armarna om två stycken bakifrån, och då råkar han snudda till bröstet på den ena. Och det hör till saken att de hade gigantiska bröst. Det var inte svårt att nudda dem, är man på fyllan och hänger sig över nån, ja du kan ju förstå hur det kan ha gått till, säger Lundberg till tidningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar