lördag 9 mars 2024

Melodikrysset v 10 2024

 God morgon, god morgon krysskamrater. Det är lördag, tiden går. Ja oroväckande fort. Men jag ska starta dagen som sig brukar (oftast) med ett melodikryss som denna gången är av och med Annika Jankell. Vädret bjuder på kalla mornar, men sen brukar det ordna upp sig.


V 1 Å nej! Det blir mello för hela slanten idag. Räcker det inte med alla dessa deltävlingar. Som är 5 stycken för mycket. B W O med "Lay your love on me" som de hade snott en del av från Lili och Sussies "Oh Mama".

L 1 Ann-Christine Bärnsten med "Ska vi plocka körsbär i min trädgård".

V 8 Nano med "Hold on".

L 7 "Såg att du har ångrat dig" med Anne-Lie Rydé.

L 4 "Love love peace peace" med Måns Zelmerlöw och Petra Mede.

L 2, L 3 "Augustin" som sjöngs först av Siw Malmkvist och sedan Brita Borg.

V 11, V 14 The Ark med "The worrying kind". Som ingen förstod hur bra den och dom var. Egentligen för proffsiga för att ställa upp i spektaklet.

V 5 "Kom" med Timoteij. Växten ska vara utan i då. Timotej.

V 12 "Doin' the omoralisk schlagerfestival" med Ulf Dageby och Nationalteatern.

L 10 Anders Bagge med "Bigger than the universe".

V 9 Ace Wilder med "Busy doin' nothin". Vill sova och tjäna pengar/gage på det. Tänk att hon fick skit för det. Folk trodde verkligen hon vill det och förstod inte att det bara var en låt.

L 6 "On top of the world" med Swedish House Wives. Hanna Hedlund, Jenny Silver och Pernilla Wahlgren.

L 13, V 15 Bert Karlsson signade Bröderna Herrey. "Diggiloo Diggiley" här med John Karayiannis.



Kortare här:

V 1 BWO

L 1 Bärnsten

V 8 Nano

L 7 Anne-Lie

L 4 Mede

L 2 Siw

L 3 Borg

V 11 The

V 14 Ark

V 5 Timotej

V 12 Dageby

L 10 Bagge

V 9 Gage

L 6 Jenny

L 13 Bert

V 16 Herrey


Inget mer mello nu. Hoppar med glädje över snabbgenomgången. Inte ett roligt kryss idag, men jag bet det sura äpplet igenom det. Nu väntar snart hockey. Luleå har klantat till sig och är nu med två omgångar bra i åttondelsfinal och kan inte ta sig högre. Nu väntar bara att se vilket motstånd det ska få. Åttondelsfinalen eller Play-in som jag länge tyckt dom ska slopa. Det innebär ju att ett lag som kom på 10:e plats av 14 kan vinna hela SHL. Varför sak man då spela en grundserie. Nä max åtta lag som ska göra upp. Ikväll möter Luleå Timrå som ligger på platsen ovanför. När det gäller fotboll så spelade Leeds igår och vann mot Sheffield Wednesday. Vad det blir utöver det blir något det också.

Tack så jättelänge!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar