fredag 13 maj 2022

Jag är inte bitter!

 Nä visst, jag är inte bitter. Men grattis till guldet då Färjestad. Om ni nu tycker att ni är värda det. Jag menar att ha sån tur som ni har och får allt med er. Det är alltid roligt att muta domarna. Det är väl kul att dom är på eran sidan när inte någon annan i Sverige är det. Ja förutom Värmlänningar då som tycker ryggsäckshockey är roligt. Men jag är inte bitter.

Ni kan själv prova på att åka runt med en spelare på ryggen som Linus Omark fått göra i 60 minuter varje match och domarna bara tittar på och skrattar. På er kan en Luleåspelare peta lite på handsken och då ska det diskuteras 5 minuter och matchstraff. Det måste vara väldigt kul att vinna på det viset. Och det sägs väl så att en dålig målvakt ska ha tur. Stolpskott och ribbskott är alltid på eran sida. Att göra en målvaktsräddning som Luleås Joel Lassinantti på öppet mål med klubbspetsen då han kastar sig från ena sidan till den andra som fotbollsmålvakten Ronnie Hellström på sin tid. Det kallar jag klass. Ni får med er mål på ett skott som inte ens var ett skott då två klubbor slåss ihop och pucken flyger i en båge för en skymd Lassinantti. Det måste vara oerhört kul med sådan tur. Men jag är inte bitter.

Ni gnäller och tycker det är eran tur då det var elva år sedan ni fick ett SM-guld. Det är ta mig fasen 26 år sedan Luleås enda guld. Och bara att bli sponsrad av och döpa arenan till Löfbergs Lila säger det mesta hur surt det är. Jag skulle kunna käka 3 citroner som dom är rakt av och det är inte ens i närheten. Men jag är inte bitter.

Jag kommer visserligen inte se en hockeymatch på ett halvår nu.

Och ska jag vara ärlig så blev jag så arg så att jag gick och klippte mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar