torsdag 14 maj 2015

Alltid skönt att vara ledig!

Röda dagar är alltid välkomna. Det är klart det är skönt att vara ledig. Även om jag inte gör så mycket, men det är väl det dom är till för. Nu har det dessutom varit hockey nästan hela dagen också (även om det gick som väntat).

Så denna arbetsvecka blir kort. Först ledig, sen jobb två dagar, ledig igen och tillslut en klämdag som brukar betyda en lite lugnare arbetsdag. Det är perfekt det. Nu är det dessutom inte långt kvar till sommarlovet och slutligen semester.

Nu är det också dags att ta tag i den kommande skolavslutningen. Vi förväntas nämligen att göra något. Vi har bara börjat spåna lite, men egentligen inte kommit någonstans. Det vi vet är att något ska det bli och att det inte ska bli någon överraskning. Ja vad det ska bli kommer ingen att vet, men att vi ska göra något. Bara att sätta igång. 

Nu närmar sig också årets brännbollsmatch då personalen ska möta 6:orna. Något som kommer bli en enkel match. Dom är så skraja att dom försöker förbjuda fritidspersonalen att vara med. Något som inte kommer att gå igenom, då det är jag som startat det hela. 

Sen ska vi också försöka få ett lag till Brännplattan Open där man kan titulera sig kommunmästare om man vinner. Jag tror på oss faktiskt.

Det blev lite om mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar